O nama . . .

Kubizma je mala porodična firma koja se pojavila na srpskom tržištu 2012. god. To je firma koja se brine da Vaš dan prođe što lepše i prijatnije.
Svaki slobodni trenutak proveden uz kafu ili neki topli napitak je pravo uživanje za sve generacije. Zato smo se mi pobrinuli da do Vas dostavimo najbolje aparate za brzu pripremu kafe i drugih toplih napitka. Naši aparati Vam nude više mogućnosti, zato ne trošite Vaše dragoceno vreme na pripremi toplih napitaka,samo stisnite dugme i uživajte uz naše proizvode svaki dan.

Aparate koje nudi firma Kubizma, pružaju Vam uživanje uz instan kafe i esspreso kafe. Vaše želje i mogućnosti sa nama su lako dostupne. Vi i Vaše kolege,Vaši biznis partneri možete uzivati uz kappuccino, macchato,kratki i dugi esspreso,kratka i duga instant kafa sa ili bez mleka, irich kappuccino,kappuccino sa mlekom, a Vašu decu možete lepo da iznenadite sa šoljicom tople čokolade, moka, čokolino ili čokoladno mleko. U, hladnim zimskim danima možete se lepo ugrejati uz toplu supu ili topli čaj, a leti naravno Kubizma se potrudila da zadovolji sve želje,pa tako da se u vrelim letnjim danima možete rashladiti uz hladne boce, Coca-cola, Fanta orange, Nestea breskva, Ultra energy, mineralna voda i hladna negazirana Rosa.

Užina je neizostavni deo dana, pa uživajte uz grickalice koje imate u našoj ponudi.

Vaše uživanje u hladnoj i vrućoj filtriranoj vodi, bez gnjavaže i dodatnih troskova sa vrhunskim kvalitetom nudi Vam firma Aqua Kubizma.

Aqua Kubizma je relativno mlada firma, sa iskustvom u radu sa aparatima za filtriranje vode. Polazeći od svojih sopstvenih potreba za kvalitetnom tekućom vodom, rodila se ideja i želja za zadovoljavanje široke narodne mase, koja želi da koristi filtriranu gradsku vodu u neograničenim količinama.

Aqua Kubizma Vam omogućava izbor aparata za vodu,modernog i elegantnog izgleda u dve boje, belu i sivu.

Aparati za vodu rade uz pomoć 5 filtera za vodu,nema nepotrebnog transport balona za vodu, koristite Vasu tekuču (gradsku) vodu, isfiltriranu i pročišenu do savrsenstva.

Uživajte uz aparate Kubizma i Aqua Kubizma