Instaliranje automata

Posedujemo veći broj automata za samoposluživanje toplih napitaka. Automati koji su najnovijih savremenih tehnologija su pod potpunom sanitarnom i opšte -tehničkom kontrolom. Koriste kvalitetne sirovine i pročišćenu vodi što garantuje kvalitetno i sigurno konzumiranje. Naša poslovna delatnost je prižanje usluga putem automata za samoposluživanje koji distribuiraju tople napitke po dogovorenim cenama.

U cilju saradnje i obostrane koristi nudimo Vam da uz Vašu saglasnost postavimo automat u prostorijama Vaše firme ili ustanove na pogodno mesto. To podrazumeva instaliranje na električnu i vodovodnu mrežu. Automati primaju papirni i metalni novac, takođe imaju i mogućnost prodaje putem kreditnog ključa. Zbog usklađivanja sa standardima zaštite na radu automat radi na 24 V, što znači da za 50 napitaka troši 3 KW odonosno 90 KW mesečno.
Dnevna potrošnja vode za 50 napitaka iznosi 5 litara. Postavaljanje, priključivanje na instalacije, redovno punjenje komponentama, održavanje higijene i servisiranje vrše naši saradnici. Obaveze domaćina svode se na obezbeđivanje pogodnog prostora.
O svim nejasnim pitanjima iz ove ponude želimo da sa Vama razgovaramo i zaključimo Ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji.DOWNLOAD:  

AQUA ponuda

AQUA - ugovor o iznajmljivanju

Caffè ponuda

Caffè ugovor